banner



Σεισμοσ Θεσσαλονίκη / ΝΥΧΤΑ ΝΤΡΟΠΗΣ στη Θεσσαλονίκη! Λαθρομετανάστες ΚΟΙΜΗΘΗΚΑΝ / Το ακριβές επίκεντρο της δόνησης εντοπίζεται στα 15 χλμ.

Ο σεισμός καταγράφηκε στις 23.57 και σύμφωνα με την αυτόματη λύση του . Η δόνηση είχε μέγεθος 3,4 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ. Σεισμική δόνηση μεγέθους 3,4 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε το βράδυ της τρίτης κοντά στην θεσσαλονίκη. Σεισμός σημειώθηκε λίγο πριν τα μεσάνυχτα στην θεσσαλονίκη. Σεισμός σημειώθηκε το βράδυ της τρίτης (28/12), 15 χιλιόμετρα ανατολικά της θεσσαλονίκης.

Thetoc team published 29 δεκ. Ροδοσ Τωρα : atheofobos2: ΙÎ
Ροδοσ Τωρα : atheofobos2: ΙÎ"ΟΥ Η ΡΟÎ"ΟΣ ΚÎ'Ι ΤΩΡÎ' ΙÎ"ΟΥ ΤΟ from hellasjournal.com
Το εστιακό βάθος του σεισμού υπολογίζεται στα 3 χλμ. Σεισμός σημειώθηκε λίγο πριν τα μεσάνυχτα στην θεσσαλονίκη. Σημειώνεται ότι τα δεδομένα για το σεισμό που . Σεισμική δόνηση σημειώθηκε πριν από λίγο στη θεσσαλονίκη. Σεισμός σημειώθηκε στις 23.57 το βράδυ της τρίτης στην θεσσαλονίκη. Η δόνηση είχε μέγεθος 3,4 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ. Το ακριβές επίκεντρο της δόνησης εντοπίζεται στα 15 χλμ. Σεισμική δόνηση λίγο πριν τα μεσάνυχτα της τρίτης προς τετάρτη 29 δεκεμβρίου στη θεσσαλονίκη.

Thetoc team published 29 δεκ.

Σύμφωνα με την αναθεωρημένη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου αθηνών ο . Σεισμική δόνηση μεγέθους 3,4 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε το βράδυ της τρίτης κοντά στην θεσσαλονίκη. Σεισμός σημειώθηκε λίγο πριν τα μεσάνυχτα στην θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα thestival.gr ο σεισμός έγινε έντονα αισθητός σε όλη τη θεσσαλονίκη. Η δόνηση είχε μέγεθος 3,4 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ. Σεισμική δόνηση σημειώθηκε πριν από λίγο στη θεσσαλονίκη. Σημειώνεται ότι τα δεδομένα για το σεισμό που . Σεισμός 3,4 ρίχτερ «ξύπνησε» ολόκληρη τη θεσσαλονίκη (φωτ.) επιφανειακός ο σεισμός με επίκεντρο στην περιοχή του χορτιάτη. Σεισμός σημειώθηκε το βράδυ της τρίτης (28/12), 15 χιλιόμετρα ανατολικά της θεσσαλονίκης. Το ακριβές επίκεντρο της δόνησης εντοπίζεται στα 15 χλμ. Ο σεισμός καταγράφηκε στις 23.57 και σύμφωνα με την αυτόματη λύση του . Σεισμός σημειώθηκε στις 23.57 το βράδυ της τρίτης στην θεσσαλονίκη. Σεισμική δόνηση 3,4 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ ταρακούνησε πριν λίγα λεπτά τη θεσσαλονίκη.

Σημειώνεται ότι τα δεδομένα για το σεισμό που . Σεισμική δόνηση σημειώθηκε πριν από λίγο στη θεσσαλονίκη. Σεισμός σημειώθηκε λίγο πριν τα μεσάνυχτα στην θεσσαλονίκη. Το εστιακό βάθος του σεισμού υπολογίζεται στα 3 χλμ. Σεισμική δόνηση λίγο πριν τα μεσάνυχτα της τρίτης προς τετάρτη 29 δεκεμβρίου στη θεσσαλονίκη.

Σεισμική δόνηση 3,4 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ ταρακούνησε πριν λίγα λεπτά τη θεσσαλονίκη. Έγραψαν "Χρυσή Î'υγή" στο μνημείο του Ολοκαυτώματος στη
Έγραψαν "Χρυσή Î'υγή" στο μνημείο του Ολοκαυτώματος στη from www.newsit.gr
Σεισμός σημειώθηκε λίγο πριν τα μεσάνυχτα στην θεσσαλονίκη. Σεισμός 3,4 ρίχτερ «ξύπνησε» ολόκληρη τη θεσσαλονίκη (φωτ.) επιφανειακός ο σεισμός με επίκεντρο στην περιοχή του χορτιάτη. Σεισμική δόνηση μεγέθους 3,4 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε το βράδυ της τρίτης κοντά στην θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα thestival.gr ο σεισμός έγινε έντονα αισθητός σε όλη τη θεσσαλονίκη. Σημειώνεται ότι τα δεδομένα για το σεισμό που . Thetoc team published 29 δεκ. Σεισμική δόνηση λίγο πριν τα μεσάνυχτα της τρίτης προς τετάρτη 29 δεκεμβρίου στη θεσσαλονίκη. Η δόνηση είχε μέγεθος 3,4 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ.

Σεισμική δόνηση σημειώθηκε πριν από λίγο στη θεσσαλονίκη.

Σεισμός σημειώθηκε το βράδυ της τρίτης (28/12), 15 χιλιόμετρα ανατολικά της θεσσαλονίκης. Σεισμική δόνηση λίγο πριν τα μεσάνυχτα της τρίτης προς τετάρτη 29 δεκεμβρίου στη θεσσαλονίκη. Σεισμική δόνηση μεγέθους 3,4 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε το βράδυ της τρίτης κοντά στην θεσσαλονίκη. Ο σεισμός καταγράφηκε στις 23.57 και σύμφωνα με την αυτόματη λύση του . Σεισμική δόνηση σημειώθηκε πριν από λίγο στη θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με την αναθεωρημένη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου αθηνών ο . Σεισμική δόνηση 3,4 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ ταρακούνησε πριν λίγα λεπτά τη θεσσαλονίκη. Το εστιακό βάθος του σεισμού υπολογίζεται στα 3 χλμ. Thetoc team published 29 δεκ. Η δόνηση είχε μέγεθος 3,4 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ. Σεισμός σημειώθηκε λίγο πριν τα μεσάνυχτα στην θεσσαλονίκη. Σεισμός σημειώθηκε στις 23.57 το βράδυ της τρίτης στην θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα thestival.gr ο σεισμός έγινε έντονα αισθητός σε όλη τη θεσσαλονίκη.

Σεισμική δόνηση λίγο πριν τα μεσάνυχτα της τρίτης προς τετάρτη 29 δεκεμβρίου στη θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα thestival.gr ο σεισμός έγινε έντονα αισθητός σε όλη τη θεσσαλονίκη. Το εστιακό βάθος του σεισμού υπολογίζεται στα 3 χλμ. Σεισμός σημειώθηκε το βράδυ της τρίτης (28/12), 15 χιλιόμετρα ανατολικά της θεσσαλονίκης. Σύμφωνα με την αναθεωρημένη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου αθηνών ο .

Σεισμός σημειώθηκε το βράδυ της τρίτης (28/12), 15 χιλιόμετρα ανατολικά της θεσσαλονίκης. Lamore Radio - «ΠΙΘÎ'ΝΟΣ ΕΝÎ'Σ ΜΕÎ
Lamore Radio - «ΠΙΘÎ'ΝΟΣ ΕΝÎ'Σ ΜΕÎ"Î'ΛΥΤΕΡΟΣ ΣΕΙΣΜΟΣ ΣΤΟΝ ΕΥÎ'ΟΪΚΟ» from lamore-radio.com
Σεισμός 3,4 ρίχτερ «ξύπνησε» ολόκληρη τη θεσσαλονίκη (φωτ.) επιφανειακός ο σεισμός με επίκεντρο στην περιοχή του χορτιάτη. Σεισμός σημειώθηκε το βράδυ της τρίτης (28/12), 15 χιλιόμετρα ανατολικά της θεσσαλονίκης. Thetoc team published 29 δεκ. Σύμφωνα με την αναθεωρημένη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου αθηνών ο . Σεισμική δόνηση 3,4 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ ταρακούνησε πριν λίγα λεπτά τη θεσσαλονίκη. Σεισμός σημειώθηκε στις 23.57 το βράδυ της τρίτης στην θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα thestival.gr ο σεισμός έγινε έντονα αισθητός σε όλη τη θεσσαλονίκη. Σεισμική δόνηση λίγο πριν τα μεσάνυχτα της τρίτης προς τετάρτη 29 δεκεμβρίου στη θεσσαλονίκη.

Thetoc team published 29 δεκ.

Η δόνηση είχε μέγεθος 3,4 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ. Σεισμική δόνηση 3,4 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ ταρακούνησε πριν λίγα λεπτά τη θεσσαλονίκη. Σεισμική δόνηση μεγέθους 3,4 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε το βράδυ της τρίτης κοντά στην θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με την αναθεωρημένη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου αθηνών ο . Σεισμός σημειώθηκε το βράδυ της τρίτης (28/12), 15 χιλιόμετρα ανατολικά της θεσσαλονίκης. Thetoc team published 29 δεκ. Σεισμική δόνηση λίγο πριν τα μεσάνυχτα της τρίτης προς τετάρτη 29 δεκεμβρίου στη θεσσαλονίκη. Σεισμική δόνηση σημειώθηκε πριν από λίγο στη θεσσαλονίκη. Σεισμός σημειώθηκε λίγο πριν τα μεσάνυχτα στην θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα thestival.gr ο σεισμός έγινε έντονα αισθητός σε όλη τη θεσσαλονίκη. Ο σεισμός καταγράφηκε στις 23.57 και σύμφωνα με την αυτόματη λύση του . Το ακριβές επίκεντρο της δόνησης εντοπίζεται στα 15 χλμ. Σεισμός σημειώθηκε στις 23.57 το βράδυ της τρίτης στην θεσσαλονίκη.

Σεισμοσ Θεσσαλονίκη / ΝΥΧΤÎ' ΝΤΡΟΠΗΣ στη Θεσσαλονίκη! Λαθρομετανάστες ΚΟΙΜΗΘΗΚÎ'Ν / Το ακριβές επίκεντρο της δόνησης εντοπίζεται στα 15 χλμ.. Σεισμική δόνηση σημειώθηκε πριν από λίγο στη θεσσαλονίκη. Σημειώνεται ότι τα δεδομένα για το σεισμό που . Το εστιακό βάθος του σεισμού υπολογίζεται στα 3 χλμ. Σεισμός σημειώθηκε στις 23.57 το βράδυ της τρίτης στην θεσσαλονίκη. Το ακριβές επίκεντρο της δόνησης εντοπίζεται στα 15 χλμ.

0 Response to "Σεισμοσ Θεσσαλονίκη / ΝΥΧΤΑ ΝΤΡΟΠΗΣ στη Θεσσαλονίκη! Λαθρομετανάστες ΚΟΙΜΗΘΗΚΑΝ / Το ακριβές επίκεντρο της δόνησης εντοπίζεται στα 15 χλμ."

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel